Workshop and showroom in the Austrian Bregenzerwald region honoured at the Timber Construction Awards in Vorarlberg

Architect Andreas Mohr has added a striking annex to his parents' joinery. On the ground floor, beams made of BauBuche with compact dimensions ensure plenty of "clear height" in the new workshop area, above which a naturally-lit showroom with a filigree load-bearing structure was constructed. In July 2015 the project won an award in the "Commercial Buildings" category at the 11th Timber Construction Awards in Vorarlberg.

Note:

Joinerys photos may be used for editorial purposes free of charge. They must bear the credit "Photograph Christian Grass" and "Pollmeier".  Any other use of the photos requires our agreement.

If you use the photos, we would appreciate a copy for our records (online@pollmeier.com).

Your contact person

Jan Hassan

+49 (0) 36926945-271
jan.hassan@pollmeier.com

Jan Hassan